Hmm, hmm, hmm. Tässäkin kuvanlaatu on taas huono. Voi voi.
1593240.jpg
Joonaksesta tulee yhä hajamielisempi, kun Heini syntyy, varsinkin kun hän jättää räiskäleensä hellalle. Ne sytyttävät tulipalon, mutta sammutusjärjestelmä hoitaa asian. Kohta Joonas unohtaa vaatteensakin johonkin.
1593243.jpg
Minna tutkii aina yöllä töiden jälkeen taivasta teleskoopillaan, ja yhdessä vaiheessa hän löytää tähdenkin. Tähtitieteellinen seura palkitsee hänet 500 simoleonilla, mutta kumma kyllä Minnan muistissa ei ole mitään merkkiä tapauksesta.
1593244.jpg
Heini kasvaa taaperoksi, ja hänen luonteensa määräytyy seuraavaksi:
Sottaisa/Siisti 10, Ujo/Menevä 10, Laiska/Toimelias 9, Vakava/Leikkisä 3, Marisija/Kiltti 1.
Varsin erinomainen luonne, mutta kuinkahan ilkeä Heinistä mahtaa tulla?
1593248.jpg
Arki käy harmaaksi, töihin, takaisin, ruokaa Heinille, töihin, takaisin, tarpeet siinä välissä, töihin, takaisin... Niinpä Minna ja Joonas purkavat patoumiaan toisiinsa, kun Heini leikkii "Runnoen ja Ravistaen" -lelullaan.
1593250.jpg
Pianpa Minna huomaa olevansa raskaana jälleen.
- Lisää pieniä vauvoja! Rahat kyllä riittävät, ei sen kummempaa, Minna miettii tilannetta.
1593254.jpg
Minnasta tuntuu, kuin tämä raskaus olisi pidempi kuin edellinen. Tuskinpa vain, mutta tunne on ehkä siitä, kun nukahtelee jatkuvasti ruokapöytään, tyhjille tai puoliksi syödyille annoksille. Aijai, huomenna on nenä kipeä...
1593257.jpg
Joonas lähtee töihin, kun on saanut unelmauransa eli töitä arkkitehtinä, ja Minna alkaa synnyttämään.
- Iaaahh! Ei tämä viimeksi näin paljon sattunut! Ja mitä tuo litku on?? Minna kirkuu.
1593261.jpg
Syy kivulle osoittautuu siinä, että Minna synnyttääkin kaksoset! Tummaihoisen Veran ja vaaleaihoisen Saran. Vera on kuvassa "litkussa" eli toisin sanoen Minnan tekemässä lammikossa, jonka synty juontaa juurensa erääseen pömpeliin nimeltään vessanpönttö.
- Tepä ette näytä paljon toisiltanne! Hoitamiseen rahani kyllä riittävät, mutta hermoni eivät, Minna ajattelee.
1593265.jpg
Tässä on Mäkelien talo tässä vaiheessa peliä. Kuvassa ylin huone on vanhempien vanha ja kaksosten uusi huone, vanhempien uusi huone on alin oikealla. Kaksosten ja vanhempien huoneen välissä oleva huone on Heinin huone, ja eteinen, kuvassa keskimmäisin ja vasemmalla, on Minnan alkuperäinen asunto. Sen alapuolella on keskeneräinen työhuone, ja vasemmalla ylimpänä on kylpyhuone, joka oli Minnan muuton aikoihin vain 1 x 3 ruutua.
1593267.jpg
Sitten Heini kasvaa lapseksi. Hänellä on jykevähkö leuka, vakava ilme ja logiikkataso kuusi tässä vaiheessa. Saparot näyttävät hauskoilta, joten antaa niiden olla.
1593268.jpg
Heini on logiikkalelunsa takia kiinnostunut tieteestä. Hän viettää öitä teleskoopillaan, ja löytää omia tähtiä ja planeettoja, joista saa rahaa. Heini kylmettyy välillä ja muuttuu harmaaksi, ja hänen sosiaalisuutensa on alituiseen huono, koska hän ei jaksa puhua muille ihmisille tai mennä sisään.