Tässäkin kuvanlaatu huono, mutta se loppuu tähän. Hauskaa.
1593710.jpg
1593711.jpg
Vera ja Sara kasvoivat taaperoiksi. Vera kasvoi tietenkin ensin, ruskeatukkainen ja tummaihoinen tyttö kuten siskonsa ja isänss... Siis ruskeatukkainen ja tummaihoinen tyttö kuten siskonsa, ei isä ole tyttö(hups)! Se hänessä on outoa, että hänellä on täsmälleen samanlainen luonne kuin Heinilläkin! Sara kasvoi hieman jykeväleukaisen näköisenä, ruskeatukkaisena, ja luonteeksi määräytyi seuraava:
Sottaisa/Siisti 6, Ujo/Menevä 5, Laiska/Toimelias 8, Ujo/Menevä 3, Marisija/Kiltti 3. Vain kaksi pistettä enemmän kiltteyttä kuin siskoillaan, eikä mistään täysiä pisteitä, yhteensä vain 25, siskoillaan 33. Ei yhtä paljon luonnetta, mutta tavoitteet ja ulkonäköhän sen perijän ratkaisee...
1593712.jpg
Mitähän kamalaa Janus Goottila mahtaa puuhata Kaunialassa? Oli mitä oli, Minna saa hänet siitä usein kiinni. Minnan ilmeestä päätellen se on jotakin hävettävän kamalan hirveää! (Ja siitä päätellen, että Janus itse tuli tönimään Minnaa näiden välikohtausten jälkeen)
1593714.jpg
Yksi talvipäivä oli ainutlaatuinen, kun lunta satoi niin paljon, ettei Heinin tarvitsemennä kouluun!
- Pääh.. Tylsää..., Heinin mielestä, joka on tehnyt kotitehtävänsä jo viime yönä. Se päivä kuluu sitten pitkäveteisesti paleltumiseen ja harmaaksi muuttumiseen ja tulemiseen takaisin ulos ja vakoillen Simlandian sotilastukikohtia.
- Mitä? Noin helposti läpäistävä turvajärjestelmä? superälykkö-Heini älähtää tutkiessaan tukikohtia.
1593718.jpg
Sitten Sara ja Vera kasvavat lapsiksi. Vera on tuolla taempana, eikä häntä saanut mukaan kuvaan. Sarasta tuli hiukkasen nätimpi, vaikka kasvonpiirteistä ei voi sanoa sitä, sillä Vera pukeutui epähuomiossa keijukaisen vaatteisiin! Vera! Nyt käyttäydyt kuin kunnon kaksoissisar ainakin ja pukeudut samaan mekkoon kuin Sarakin!
1593722.jpg
Heini sai kympin koulussa! Hienoa! Täydet logiikkapisteet varmaan vaikuttivat tulokseen omalta osaltaan, mutta piti Heininkin tehdä töitä!
- Ja nyt läksyt! koulunarkomaani Heini hihkaisee.
1593727.jpg
Aamuvarhaisella pitkän yön jälkeen Joonas herää äkkiä.
- Minna! Tule Minna! Herätys! Tänään on Heinin syntymäpäivä emmekä ole tehneet mitään! Herää, Minna!
1593734.jpg
Syntymäpäiväkakku ehditään hankkia, mutta kuitenkin Heini menee puhaltamaan kynttilät koulun jälkeen kun kaikki ovat ihan puoliunessa. Heinistä tulee kaunis saparopää, jolla on musta pusero, repaleiset farkkushortsit ja verkkosukkahousut. Ei pahemman näköinen, mutta pitää niitä vaatteita joskus ostaa. Elämäntavoitteeksi tulee Tieto, joka sopii Heinille todella hyvin.. ja sitten elämäntoive.. HÄH? Maailmankuulu balettitanssija? Heini kulta, sinulla on logiikasta täydet muttei kuntoa yhtään, miten voit haluta tällaista? Ethän ole edes kiinnostunut musiikista!
 1593736.jpg
Yllätyksekseen (tällä kertaa super hyper yllätyksekseen) Minna huomaa olevansa raskaana.
- Mitä? Minun iässäni? Voi ihanaa, yksi pieni pumpulipallo lisää.. Jollei taas kaksosia, Minna hihkuu.
1593738.jpg
Heini on hyvin tietoinen raskaudesta ja nyt tylsistynyt.
- Äiti haluaa, että mennään kaikki yhtä aikaa yliopistoon, ja minun tarvitsee odottaa siskoja ja sitten vielä sitä lasta, jonka äiti synnyttää! Pirullista, pitää tuhlata arvokkaita tavoitepisteitä elämäneliksiiriin! Heini miettii itsekseen. Hän hakee samalla yliopistosta stipendejä, joka ei vie kauaa ja ketuttaa Heiniä vielä enemmän, mutta hän saa sentään 1750 simoleonia stipendejä, tuhat Simakatemialta hyvistä arvosanoista, seitsemänsataaviisikymmentä Will Wrightin Neronleimaus - apurahana korkeasta logiikkatasosta. Sitten vain odottamaan yliopistoaikoja...