Nyt aluksi anteeksi siitä, että laitoin osoitteeksi vahingossa KALLION.vuodatus.plaaplaaplaa. Sekoitin tämän yhteen toiseen lecagyyni, jonka sukunimi oli Kallio. Oikea sukunimi on Mäkelä. Toinen anteeksi siitä, että tajusin parantaa kuva-asetuksia vasta sitten, kun Heini oli nuori, ja niihin aikoihin laitoinkin tämän nettiin.     

Osa 1; Nopeasti alkuun
1593086.jpg
Minna Mäkelä muutti Kaunialaan haluten päästä elämäntoiveeseensa, nimittäin julkkiskokiksi. Hänen elämäntavoitteensa on Mammona, horoskooppi Oinas, mieltymykset karismaattisuus ja hyvä työntekijä, inhokkina työtön.
1593094.jpg
Tässä on Minnan talo pelin alkuvaiheessa. Siellä on vain kolmen ruudun vessa, yhdeksän ruudun muu asunto, jossa yhden hengen sänky, minijääkaappi työtasoineen ja hella.
- Pirun ärsyttävää asua tällaisessa komerossa tuon palatsin rinnalla! Minna ärähtää.
1593093.jpg
Minna yrittää vähän väliä katsoa kadulla kulkevia miehiä, mutta suurin osa hyvännäköisistä ovat olleet naisia, ja ainoa tähän asti Minnalle sopinut olisi Jonne kotala. Hänellä on kuitenkin aivan liian terävä nenä, eihän Minna halua mitään lucifer-kasvoisia lapsia!
1593095.jpg
Minnalla on yksinäistä, ja kaikki, joiden hän ei haluaisi seuraavan itseään, seuraavat häntä.
- Pu-pu-pu-pu-pu-pu..., Minna hokee mainoksen mukaan kun näkee taas vaaleansinisen kanin.
1593096.jpg
Yksinäiset illat kuluvatkin vain radiota kuunnellessa ja tanssiessa. Minnalla ei ole paljon pöytätilaa, joten mankka on laitettava aina tavaraluetteloon jos haluaa laittaa ruokaa. Onneksi Minnan mieliharrastus onkin musiikki ja tanssi.
1593112.jpg
Eräänä aamuna Minna sitten löytääkin työpaikan, monien yövartijana vietettyjen öiden jälkeen, nimittäin tiskaajana. Se ei ole kauhean hyvä homma, mutta on siitä jonkinlainen reitti Minnan toivomaksi julkkiskokiksi.
1593122.jpg
Eräänä iltana Minna tuo töistä Juha Kemppaisen, joka suutelee häntä! Eikä, hän ei ole kaupunkilainen tai NPC, eikä, ei Minna voi olla hänen kanssaan! Paras unohtaa tuo mies, Minna!
1593125.jpg
Minna saa jollain ilveellä ostettua itselleen tietokoneen, jolla hän viettää paljon aikaa kirjoittaen romaania ja keskustellen netissä. Miehiä siellä on vain Joonas, johon Minna tutustuu chatissa. Avatarin perusteella ei voi sanoa mitään, mutta voisiko Joonaksesta tulla Minnalle hyvä aviomies?
1593127.jpg
Minna kutsuukin Joonaksen käymään, hän sopii kyllä Minnalle erittäin hyvin ja toisinpäin, mutta hänen venäläistyyppinen nenänsä vähän arveluttaa.
- Tyyppi näyttää vähän kotkalta... Mutta olenko liian nirso? Minna kysyy itseltään.
1593129.jpg
- Nhahh.. olen, Minna vastaa itselleen, kun Joonas esittelee hänelle yksiönsä makuuhuonetta. (Kyseinen makuuhuone oli vain koppi pihalla, koska Minnalla ei vielä ollut tarpeeksi suurta taloa. Purin kopin jälkeenpäin.)
1593133.jpg
Jonkin ajan kuluttua Minna huomaa järkytyksekseen olevansa raskaana.
- Vauva? Minulleko? Hullua! Täytyy soittaa Joonakselle! Minna päättää.1593135.jpg
Joonas tulee kylään ja saa Minnan luopumaan aborttiajatuksesta. Hän jopa muuttaa Minnan luo ja tuo mukanaan.. oliko se sitten kymmenen tuhatta simoleonia. Minna on onnellinen.1593136.jpg
Mutta raskausaikana Minna ei voi vastustaa pientä flirttiä Jonne Kotalalle... Eikai yksi petto haittaa, eihän? Ei Joonas mitään tule huomaamaan, varsinkin jos hän on töissä. Ja varsinkin lenkillä oleva Jonne näyttää erityisen hyvältä!
1593138.jpg
Pian Minna synnyttääkin, ja se käy nopeasti(varsinkin kun peli on superhypernopeudella ja pelaaja on syömässä). Lapsi on pieni, tummaihoinen tyttö, jolle Minna antaa nimen Heini.